UC Engineer

Amsterdam (HQ), Benelux

Bij Kinly werken al ruim 200 collega’s, maar we zoeken er nog meer. Voor onze afdeling Voice & Video bijvoorbeeld, waar een team zich bezig houdt met de implementatie en het onderhoud van complexe unified communications en audiovisuele installaties. Join us there, als UC Engineer.

Job pros and cons

+ Je komt terecht op de afdeling Voice & Audio. En geloof ons, dat is een héle leuke afdeling.

+ Je werkt op locatie bij onze klanten aan unified communication (UC) installaties - van videoconferencing tot IP telefonie systemen en meldkamers.

+ Van het zelfstandig oplossen van storingen tot het uitvoeren van standaard beheertaken op de klant infrastructuren: jij doet het. En met plezier.

- Als je vrij bent mis je de glimlach op het gezicht van je tevreden klanten.

Jouw ervaring en skills

· Je hebt een relevante opleiding afgerond (hbo of wo).

· Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met hart voor professionele UC oplossingen.

· Je beschikt over uitgebreide kennis van Cisco UC en IPT omgevingen, denk aan TMS en callmanager infrastructuren.

· Je hebt een scherp technisch inzicht, bent analytisch en beschikt over een hoog oplossend vermogen.

· Je hebt voldoende kennis van en ervaring met internet- en netwerkprotocollen - minimaal op CCNA niveau.

· Je hebt ervaring met firewalls en proxyomgevingen.

· Je bent zelfstandig, stressbestendig, service- en klantgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

· Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Maar dat niet alleen: je vindt autorijden leuk om te doen en vindt het dus geen probleem om veel onderweg te zijn.

Dit is Kinly

Hire on attitude and train on competence, dat is ons credo. Wij bieden je een ambitieuze omgeving, een ongekend goede werksfeer (inclusief af en toe een borrel of andere teamactiviteit) en genoeg doorgroeimogelijkheden om jouw tijd bij Kinly waardevol te maken. Ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, denk aan een goed salaris en voldoende vakantiedagen. Er is wel een voorwaarde: dat je na jouw vakanties belooft terug te komen.

Wil je ons team komen versterken?

Stuur vandaag nog jouw cv (met foto) en motivatie naar recruitment.nl@kinly.com. Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert? Bel dan naar Claudia Kraak, (088) 652 65 65.

Date Posted

19 September 2019

Closing Date

31 May 2020

Apply for this vacancy