Technical Engineer

Breda, Benelux

Als Technical Engineer reis je samen met een Senior Technical Engineer naar diverse klanten. Op locatie aangekomen, ben jij degene die verantwoordelijk is voor de installatie en montage van onze producten

Kinly biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot Technical Engineer. Als Technical Engineer reis je met een Kinly bus vol gereedschap naar diverse klanten om onze AV-producten te installeren en monteren. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld digitale whiteboards, videowalls en interactieve displays. Het ene moment sta je in een collegezaal van een universiteit en het andere moment sta je in een verhoorzaal van een rechtbank. Hoe gaaf is dat! Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan naar de functie van Technical Engineer!

Meer over deze functie

Als Technical Engineer reis je samen met een Senior Technical Engineer naar diverse klanten in Nederland, zoals bijvoorbeeld universiteiten, politiebureaus en rechtbanken. Eenmaal op de locatie aangekomen, ben jij degene die verantwoordelijk is voor de installatie en montage van onze producten.

Aan de hand van een callsheet weet jij minimaal 24 uur van te voren bij welke klanten je welke producten moet installeren. Soms is er bij het installeren specifieke kennis nodig en daarom kan het ook voorkomen dat je met een collega programmeur of een technical engineer met bijvoorbeeld specifieke kennis van audio of beeld naar de klanten toe gaat.

Jij rijdt met je eigen Kinly bus vol gereedschap en wij zorgen ervoor dat de spullen met een transporteur tijdig worden geleverd bij de klant. Door middel van een app weet jij wanneer deze spullen worden geleverd, zodat jij nauwlettend in de gaten kan houden of alles volgens schema verloopt. Overigens kan een installatie variëren van 1 dag tot soms wel 1 jaar! Soms moet je wel in 10 dezelfde ruimtes inrichten, maar komen er 10 verschillende technieken bij kijken. Zit jouw dag erop? Dan zorg je ervoor dat je de ruimte netjes achterlaat en de werkbon getekend is door de klant.

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is dit de functie voor jou!

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris;
  • Een fulltimebaan;
  • Een professionele Kinly werkbus waarmee je door heel Nederland reist;
  • 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een mobiele telefoon met bedrijfsabonnement;
  • Een laptop;
  • Een werkomgeving waar werknemers centraal staan en plezier voorop staat;
  • Zonder corona maatregelen, wordt er op vrijdagmiddag met regelmaat een borrel georganiseerd.

Wat breng je verder mee?

Als Technical Engineer ben jij het visitekaartje van Kinly. Wij verwachten dan ook dat je representatief en communicatief vaardig bent. Om de producten zo goed mogelijk te kunnen installeren, is het belangrijk dat je probleemoplossend kunt denken. Daarnaast ben je klantgericht en beschik je over voldoende technisch inzicht en kun je met gereedschap omgaan. Bij voorkeur heb je een mbo-opleiding richting installatietechnicus, elektrotechniek of mechatronica afgerond. Affiniteit met audiovisuele producten is in ieder geval erg belangrijk!

Heb jij bovenstaande ervaring niet, maar heb je wel ervaring met bijvoorbeeld podium- of lichttechniek? Of heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot Senior Techncial Engineer? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Meer over Kinly

Kinly bestaat uit een groep gedreven professionals die allemaal werken vanuit dezelfde overtuiging: dat er niks zo interessant is als het ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen op het gebied van samenwerken. Vanuit deze passie werken we bij Kinly niet alleen aan cloud en audiovisuele oplossingen, maar aan een totaalpakket van veilige, flexibele en vaak duurzame oplossingen, die het mogelijk maken om onze merkbelofte na te komen: Working together. Everywhere.

De ambitie om te groeien en te blijven innoveren, heeft ervoor gezorgd dat Kinly is uitgegroeid tot een betrouwbare partij voor meer dan 500 klanten in 120 landen. Veel nationale en internationale organisaties zoals PWC, Spotify en Securitas hebben we met onze diensten in staat gesteld om succesvol samen te werken.

Niet alleen de passie voor samenwerken is hetgeen dat onze 600 ambitieuze professionals met elkaar verbindt. Bij Kinly delen we een aantal waarden die de rode draad vormen door de manier waarop we werken. Wij zijn betrouwbaar in alles wat we doen, gepassioneerd, ondersteunend, open en vriendelijk – zowel naar onze collega’s toe als naar de klant.

Is jouw interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Lilian Latul, Corporate recruiter, via 06-42610621.

Date Posted

12 August 2020

Closing Date

1 January 2021