Systeemspecialist

Breda, Benelux

Bij Kinly werken we met de nieuwste technologieën op het gebied van videoconferencing, interactieve displays en audiovisuele oplossingen. Als Systeemspecialist speel je een belangrijke rol in onze dienstverlening. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de user experience én de user interface van deze technologieën. Daarnaast krijg je binnen deze rol de ruimte om je kennis omtrent HTML5 in te zetten en verder te ontwikkelen. Ga jij het verschil maken binnen de rol van Systeemspecialist? Solliciteer dan nu!

Meer over de functie
Als Systeemspecialist sta je zelf direct in contact met de klant. Ter voorbereiding op jouw klantbezoek, heb jij al weten te achterhalen wat je collega’s van Pre-sales hebben afgesproken en welke diensten wij zullen gaan faciliteren. Vervolgens ga je met de klant zelf in gesprek om verder in te gaan op de behoefte die er ligt. Deze informatie zet je in om tot de juiste oplossing - en daarmee beste gebruikerservaring - voor de klant te komen. Ook denk je proactief mee over de grafische vormgeving en ga je met de klant in gesprek over de workflow usability. Als technisch specialist zorg je ervoor dat de oplossing voor de klant in gebruik zo laagdrempelig mogelijk is.

Heb je de ambitie om jezelf te specialiseren in HTLM5? Dat kan bij Kinly! Als jij de basiskennis hebt, zorgen wij ervoor dat je deze kennis verder ontwikkelt. Jij gaat je namelijk ook bezighouden met programmeren. Je vertaald de gedefinieerde workflow/usability naar een HTML5 based bedienings- en control interface voor één van onze control producten. Kom je er even niet uit? Er is altijd een collega beschikbaar waar je mee kunt sparren.

Aangezien Control en Userinterface op basis van HTML5 binnen onze branche ook ”nieuw” is, bouw je mee om deze programmeerwijze en aanpak te borgen binnen onze organisatie. Je krijgt de vrijheid om je werk op jouw manier te doen, want uiteindelijk gaat het om het beste resultaat!

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Een fulltimebaan op ons kantoor in Breda;
 • Een leaseauto;
 • 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
 • Goede pensioenregeling;
 • Mobiele telefoon met bedrijfsabonnement;
 • Een laptop;
 • Flexibele werktijden én de flexibiliteit om op z’n tijd thuis te werken;
 • Georganiseerde lunch/ fruit op kantoor tegen een kleine eigen bijdrage;
 • Een werkomgeving waar werknemers centraal staan en plezier voorop staat;
 • Zonder corona maatregelen, wordt er op vrijdagmiddag met regelmaat een borrel georganiseerd.

Wat breng je verder mee?
Als Systeemspecialist heb je aantoonbare ervaring op het gebied van usability, user experience, HTML5 en/of javascript. Je hebt hbo werk- en denkniveau en een IT-achtergrond.

Gezien onze internationale klanten en het contact met collega’s uit Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Amerika is een goede kennis van de Engelse taal vereist.

Soms werk je aan 10 projecten op hetzelfde momenten. Doordat jij goed kunt multitasken en je tijd slim verdeelt, lukt het jou om deze projecten in goede banen te leiden.

Meer over Kinly
Kinly bestaat uit een groep gedreven professionals die allemaal werken vanuit dezelfde overtuiging: dat er niks zo interessant is als het ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen op het gebied van samenwerken. Vanuit deze passie werken we bij Kinly niet alleen aan cloud en audiovisuele oplossingen, maar aan een totaalpakket van veilige, flexibele en vaak duurzame oplossingen, die het mogelijk maken om onze merkbelofte na te komen: Working together. Everywhere.

De ambitie om te groeien en te blijven innoveren, heeft ervoor gezorgd dat Kinly is uitgegroeid tot een betrouwbare partij voor meer dan 500 klanten in 120 landen. Veel nationale en internationale organisaties zoals PWC, Spotify en Securitas hebben we met onze diensten in staat gesteld om succesvol samen te werken.

Niet alleen de passie voor samenwerken is hetgeen dat onze 600 ambitieuze professionals met elkaar verbindt. Bij Kinly delen we een aantal waarden die de rode draad vormen door de manier waarop we werken. Wij zijn betrouwbaar in alles wat we doen, gepassioneerd, ondersteunend, open en vriendelijk – zowel naar onze collega’s toe als naar de klant.

Is jouw interesse gewekt?
Dan komen we graag met je in contact! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Lilian Latul, Corporate recruiter, via 06-42610621.

Date Posted

27 August 2020

Closing Date

31 December 2020