Supply Chain Director

Amsterdam, Benelux

Ben je thuis in Supply Chain Management? Ben je een echte leider en teamplayer? En lijkt het jou wat om in een dynamische omgeving te werken bij één van de beste AV/ICT-bedrijven in Nederland? Wellicht ben jij dan de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

Ben je thuis in Supply Chain Management? Ben je een echte leider en teamplayer? En lijkt het jou wat om in een dynamische omgeving te werken bij één van de beste AV/ICT-bedrijven in Nederland? Wellicht ben jij dan de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!


Job
Als Supply Chain Director ben je eindverantwoordelijk voor het bepalen, uitvoeren en handhaven van een strategisch inkoopbeleid dat aansluit op de strategische prioriteiten van de organisatie. Je bent eindverantwoordelijk voor de totale Supply Chain, van fabrikant tot levering Kinly.
Je valt rechtstreeks onder de verantwoording van de Managing Director en bent onderdeel van het Management Team. Daarnaast ben je een direct report naar de Global Procurement Director.
Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers Inkoop & Logistiek met betrekking tot het verwerven, beheren en uitgeven van materialen voor de operationele processen.
Met behulp van rapportages analyseer en controleer jij de voortgang van de gehele Supply Chain en waar nodig implementeer je verbeteringen aan processen. Je houdt toezicht op het dagelijks uitvoeren van de MRP (Materials Requirement Planning).

  • - Je ziet erop toe dat alle benodigde producten voor de operationele processen binnen Kinly tijdig en correct geleverd worden.
  • - Je houdt met regelmaat gesprekken met leveranciers en fabrikanten om de afspraken af te stemmen op het inkoopbeleid van Kinly.
  • - Je stemt de inkopen in samenspraak met de Financieel Manager zo optimaal mogelijk af op de cashflow van Kinly, teneinde de lopende projecten zoveel mogelijk gestroomlijnd te laten verlopen.

- Je onderneemt proactief actie om de aanwezige voorraad te minimaliseren.

Je waarborgt de te volgen procedures en kwaliteit van jouw afdeling op het gebied van kennisniveau, uniforme uitvoering, veiligheid en communicatie.

Als eindverantwoordelijke voor Supply chain organiseer je een regelmatig terugkerend overleg met alle medewerkers van jouw afdeling.

Jouw ervaring en skill

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van SAP ERP/CRM systeem is een pré
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie
  • Ervaring binnen de AV / IT markt
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent een sterke leider die geordend en procesmatig te werk gaat. Dankzij jouw proactieve houding en enthousiasme motiveer je het team het beste uit zichzelf te halen.

Dit is Kinly
Hire on attitude and train on competence, dat is ons credo. Wij bieden je een ambitieuze omgeving, een ongekend goede werksfeer en genoeg doorgroeimogelijkheden om jouw tijd bij Kinly waardevol te maken. Ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, denk aan een goed salaris en voldoende vakantiedagen. En als we je een laatste tip mogen geven: vergeet niet om af en toe aan schuiven bij onze borrels of andere teamactiviteiten.

Wil je ons team komen versterken?
Stuur vandaag nog jouw cv (met foto) en motivatie naar recruitment.nl@kinly.com. Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert? Bel dan naar Claudia Kraak, (088) 652 65 65.

Date Posted

16 April 2019

Closing Date

30 September 2020

Apply