Solution Architect Networking

Breda, Benelux

Bij Kinly werken we met de nieuwste technologieën op het gebied van videoconferencing, interactieve displays en audiovisuele oplossingen. Door het innovatieve karakter van onze oplossingen, behoort Kinly wereldwijd tot de top drie als het gaat om AV/IT system integrators. Als Solution Architect Networking heb jij een adviserende rol op het gebied van technische oplossingen richting de klant én onze design teams. Zie jij jezelf werken in onze ambitieuze organisatie? Solliciteer dan op de vacature van Solution Architect Networking!

Meer over de functie
Als Solution Architect Networking voer je samen met het designteam een breakdown uit van de beoogde oplossing en inventariseer je de benodigdheden, afhankelijkheden en de risico’s met betrekking tot de netwerkdelen van het project. Je creëert de benodigde netwerkdesigns en bijbehorende configuratie documentatie en je spreekt duidelijke demarcaties af met de klant. Samen met de Sales Engineer en het design team zorg je ervoor dat de benodigde documentatie compleet is. Deze zal gebruikt worden door de afdeling Implementatie om de oplossingen goed te kunnen bouwen en configureren.

Verder onderhoud je als Solution Achitect Networking ons preferred product portfolio met betrekking tot de netwerkproducten en denk je mee over de standaardisatie en het borgen van ons netwerk en productbeleid.

Je zult veel te maken krijgen met “Audio and Video over IP”. Ervaringen op het gebied van uni- en multicast, streaming en bijvoorbeeld Dante protocollen is van veel toegevoegde waarde.

Omdat je continu in contact staat met de klant en als Kinly ambassadeur fungeert, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en zorg je ervoor dat je er representatief uitziet.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Een fulltimebaan op ons kantoor in Breda;
 • Een leaseauto;
 • 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
 • Goede pensioenregeling;
 • Mobiele telefoon met bedrijfsabonnement;
 • Een laptop;
 • Flexibele werktijden én de flexibiliteit om op z’n tijd thuis te werken;
 • Georganiseerde lunch/ fruit op kantoor tegen een kleine eigen bijdrage;
 • Een werkomgeving waar werknemers centraal staan en plezier voorop staat;
 • Zonder corona maatregelen, wordt er op vrijdagmiddag met regelmaat een borrel georganiseerd.

Wat breng je verder mee?
Als Solution Architect Networking beschik je over hbo werk- en denkniveau en heb je minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van routing en switching, bij voorkeur in de AV/ UC-branche. Heb je geen ervaring in de AV/UC branch maar wel met routing en switching? Dan nodigen wij jou zeker uit om te solliciteren. Wij zullen jou dan begeleiden om snel wegwijs te worden in de wereld van AV en UC.

Om als inhoudelijke adviespartner te kunnen fungeren ben je technisch goed onderlegd. Daarnaast ben je in het bezit van CCNA, CCNP of een vergelijkbaar certificaat.

Kinly is een internationale organisatie. Je zult dus regelmatig in contact staan met klanten die de Nederlandse taal niet spreken. Daarom is een goede beheersing van de Engelse taal vereist.

Je weet als geen ander hoe je rapportages moet schrijven en je bent in staat high level designs te verwerken in een voorstel.

Meer over Kinly
Kinly bestaat uit een groep gedreven professionals die allemaal werken vanuit dezelfde overtuiging: dat er niks zo interessant is als het ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen op het gebied van samenwerken. Vanuit deze passie werken we bij Kinly niet alleen aan cloud en audiovisuele oplossingen, maar aan een totaalpakket van veilige, flexibele en vaak duurzame oplossingen, die het mogelijk maken om onze merkbelofte na te komen: Working together. Everywhere.

De ambitie om te groeien en te blijven innoveren, heeft ervoor gezorgd dat Kinly is uitgegroeid tot een betrouwbare partij voor meer dan 500 klanten in 120 landen. Veel nationale en internationale organisaties zoals PWC, Spotify en Securitas hebben we met onze diensten in staat gesteld om succesvol samen te werken.

Niet alleen de passie voor samenwerken is hetgeen dat onze 600 ambitieuze professionals met elkaar verbindt. Bij Kinly delen we een aantal waarden die de rode draad vormen door de manier waarop we werken. Wij zijn betrouwbaar in alles wat we doen, gepassioneerd, ondersteunend, open en vriendelijk – zowel naar onze collega’s toe als naar de klant.

Is jouw interesse gewekt?
Dan komen we graag met je in contact! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Lilian Latul, Corporate recruiter, via 06-42610621.

Date Posted

9 September 2020

Closing Date

30 November 2020