Sales Support Assistant

Amsterdam, Benelux

Met ruim 200 gepassioneerde AV/ICT-specialisten creëert Kinly dagelijks passende audiovisuele oplossingen op het gebied van communicatie en informatie. Wij onderscheiden ons door de unieke combinatie van producten en het optimaal integreren van de nieuwste technieken. Working together. Everywhere. Join us!

FUNCTIE
Als Medewerker Sales Support ben jij in de binnendienst de onmisbare schakel tussen de Accountmanager en de klant. Je vormt samen een hecht team dat verantwoordelijk is voor projecten bij onze toonaangevende klanten.

Als belangrijke spil staat jouw telefoon roodgloeiend. Vanuit de klant komen vragen, de Accountmanager geeft je opdrachten, je bewaakt gemaakte afspraken, je ziet commerciële kansen en handelt daar direct naar, onderhoudt contacten met bestaande relaties en dan zorg je er ook nog eens voor dat alles administratief nauwkeurig wordt vastgelegd.

Kortom, een omgeving waar geen dag hetzelfde is en juist hierin voel jij je als een vis in het water.

OPLEIDING EN ERVARING
MBO+ / HBO werk- en denkniveau
Sterke affiniteit met AV en cloud techniek is belangrijk
Goede commerciële en communicatieve vaardigheden

JIJ
In alle drukte weet jij je hoofd koel te houden en kan je goed prioriteiten stellen. Door jouw nieuwsgierigheid ben je op de hoogte van alles wat er speelt en iedereen verbaast zich over jouw organisatietalent. Dat je stevig in je schoenen staat is vanzelfsprekend. En ook belangrijk.. je weet de sfeer er goed in te houden.

WIJ
Naast een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook een fijne, moderne werkomgeving. Samen met een hardwerkend en zeer gezellig team werk je voor toonaangevende klanten en mooie merken. Jouw mening wordt zeer gewaardeerd en mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing zijn ruimschoots aanwezig.

SOLLICITEREN
Laat van je horen! Stuur je cv met foto en motivatiebrief naar recruitment.nl@kinly.com. Heb je vragen, neem dan contact op met Claudia Kraak, 088-6526565.

Date Posted

24 October 2019

Closing Date

28 November 2019

Apply

Apply for this vacancy