Planner / Coördinator

Breda , Benelux

Fulltime – Breda

Met ruim 200 gepassioneerde AV/ICT-specialisten creëert Kinly dagelijks passende audiovisuele oplossingen op het gebied van communicatie en informatie. Wij onderscheiden ons door de unieke combinatie van producten en het optimaal integreren van de nieuwste technieken. Working together. Everywhere. Join us!

FUNCTIE

Als Planner regel je alles van A tot Z voor de afdeling Verhuur, zodat alle opdrachten goed en op tijd worden afgehandeld. De afdeling Verhuur verzorgt de audiovisuele techniek tijdens zakelijke evenementen.

Om deze opdrachten goed uit te voeren zorg jij ervoor dat de juiste AV Technicus met de juiste materialen op de juiste plek en tijd aanwezig is. Daarnaast ondersteun je Hoofd Planning met de aansturing en begeleiding van de AV Technici. Ook ben je nauw betrokken bij de bewaking van de voortgang. Uiteraard weet jij je collega's te motiveren het beste uit zichzelf te halen en sta je ze met raad en daad bij.

OPLEIDING EN ERVARING

· HBO werk- en denkniveau

· Kennis van / affiniteit met AV apparatuur

· Leidinggevende capaciteiten of minstens deze ambitie hebben

· Recente ervaring als Planner is zeer gewenst

JIJ

Je bent een control freak met een proactieve houding die stevig in de schoenen staat. Je weet je hoofd koel te houden en kan goed prioriteiten stellen. Nauwkeurigheid is essentieel binnen deze functie en jouw goede sociale vaardigheden komen zeker van pas. Als echte regelaar en initiatiefnemer weet jij de sfeer er goed in te houden.

WIJ

Naast een mooi salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook een fijne, moderne werkomgeving. Vergeet ook vooral niet om aan schuiven bij dé Vrijdagmiddagborrel om de week ontspannen af te sluiten! Samen met een hardwerkend en gezellig team werk je voor toonaangevende klanten en mooie merken. Jouw mening wordt

zeer gewaardeerd en mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing zijn ruimschoots aanwezig.

SOLLICITEREN

Laat van je horen! Stuur je cv met foto en motivatiebrief naar recruitment.nl@kinly.com. Heb je vragen, neem dan contact op met Claudia Kraak, 088-6526565.

Date Posted

12 August 2019

Closing Date

17 October 2019

Apply

Apply for this vacancy