On-site Support Engineer

Regio Rijswijk,

Working together. Everywhere. Vanuit deze merkbelofte ontwikkelen we bij Kinly o.a. cloud- en audiovisuele oplossingen voor klanten van over de hele wereld. Als On site support engineer word je voor korte of langere periode gedetacheerd bij één van de klanten van Kinly, waarbij je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de betreffende klant en ondersteuning biedt bij de aanschaf, inhuur, installatie en service van AV en VC apparatuur en integraties bij Kinly. In dit specifieke geval gaat het om een klant in de regio Rijswijk.Lijkt het jouw leuk om bij onze klanten het eerste aanspreekpunt te zijn en om optimale service te verlenen? Bekijk dan direct onze vacature!

Meer over de functie:

In deze rol ben je primair ben je verantwoordelijk voor de continuiteit van de vergader- en presentatie apparatuur. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit de volgende taken:

 • Je stelt zelfstandig een juiste diagnose vast bij een niet functionerend audiovisueel en/of VC-systeem en weet met jouw technisch en praktisch inzicht storingen efficiënt en structureel op te lossen;
 • Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan audiovisuele/VC systemen op locatie behoort tot je dagelijkse werkzaamheden;
 • Je voert intakegesprekken om de commerciële activiteiten van Kinly af te kunnen stemmen op de behoeftes van de klant;
 • Jij zorgt voor de nodige vervolgacties op storingen die niet direct door jou ter plaatse kunnen worden verholpen;
 • Alle bij het werk behorende administratieve werkzaamheden dien je zelf uit te voeren, zoals registeren van materiaal gebruik, urenregistratie, pakbonnen en service informatie documenten (onderhoudsverslagen);
 • Het in de praktijk toepassen van het kwaliteits-, Arbo-, Milieu- en veiligheidsbeleid;
 • Je dient tijdig je direct leidinggevende te informeren over onveilige situaties, incidenten en ongevallen;
 • Je draagt zorg voor de aanvoer en het gebruiksklaar maken van materialen en gereedschappen;

In de rol van on site support engineer heb je veelvuldig contact met jouw Kinly collega’s waaronder met onze afdeling Concierge services, de Supportdesk, Sales Support en de Projectmanagers binnen jouw team. Daarnaast ben je natuurlijk fulltime in contact met onze klant en werk je ook volledig vanaf hun locatie.

Je krijgt functionele leiding leiding en operationele sturing van het Team lead Field Support, op afstand. Het is daarom van belang dat je ook goed zelfstandig kan werken.

Wat kan Kinly jou bieden:

Vooropgesteld is dit een baan waarin jij als support engineer van Kinly het verschil gaat maken bij onze klant. Jouw functie heeft directe impact op de klantervaring en jij bent bepalend voor de kwaliteit van onze onze dienstverlening. Naast alle support van jouw Kinly collega's en de kans om met ons door te groeien naar bijvoorbeeld een functie van Field Support Engineer bieden wij jou ook:

 • Een marktconform salaris;
 • Een fulltime baan bij een toonaangevend internationaal bedrijf in Rijswijk;
 • 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
 • Een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Een technische werkomgeving waar werknemers centraal staan en plezier voorop staat;

Wat vragen wij van jou?

Vanzelfsprekend heb je eerdere ervaring of affiniteit met AV-techniek en vind je het leuk om onze klanten te helpen met de juiste ondersteuning en adviezen. Je communiceert goed in het Engels en Nederlands en je hebt een representatief voorkomen. Daarnaast breng je het volgende mee:

 • MBO (technisch) werk- en denkniveau;
 • Opleiding minimaal VOL-VCA (Wordt voorzien door Kinly)
 • Praktische ervaring op gebied van elektronica/ audio en video apparatuur;
 • In bezit van rijbewijs B
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Je bent woonactig in de regio Rijswijk of bereid hier dagelijks naar toe te reizen.


Over Kinly:

Bij Kinly zijn wij ervan overtuigd dat samenwerken het mooiste is wat er bestaat. Onze oplossingen maken online visueel samenwerken makkelijk en toegankelijk met video-conferencing systemen, AV, slimme technologie en de beste mensen in de markt. Voor ons stopt het niet bij technologie. Wij ondersteunen in elke stap op weg naar slimmer samenwerken. Waar dan ook ter wereld.

In Europa zijn wij marktleider en wereldwijd staan we op nummer 3. Op dit moment zijn wij actief in 9 landen en werken wij vanuit 20 kantoren met in 1.200 collega’s. Wij werken voor meer dan 2.500 klanten in 125 verschillende landen. Onze klanten zijn zowel innovatieve start-ups, grote corporates als overheidsorganisaties. Kinly wordt door haar klanten gezien als thought leader: we vertalen een vooruitstrevende visie naar concrete en innovatieve oplossingen.

De sleutel van ons succes ligt in de kennis en kunde van onze mensen, want zij zijn de reden dat wij onze ambities waar kunnen maken. Daarom is een belangrijk uitgangspunt in alles wat we doen dat we werken vanuit gedeelde waarden. Wij zijn betrouwbare professionals, met passie voor innovatie en wij gaan er samen voor. Op die manier maken wij onze belofte waar: working together, everywhere


Is jouw interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature, neem dan contact op met Frank Elzinga, corporate recruiter, via 06-38761151.

Date Posted

14 July 2021

Closing Date

1 September 2021