Microsoft Systems Engineer

Breda, Benelux

Working Together. Everywhere. Dat is de belofte die wij waarmaken met onze Kinly cloud én onze oplossingen op het gebied van videoconferencing, interactieve displays en audio. Als Microsoft Systems Engineer speel jij een grote rol in de realisatie hiervan. Jij zorgt er namelijk voor dat er een Microsoft Collaboration omgeving wordt geplaatst bij de klant. Daarbij krijg jij de vrijheid om mee te denken over de manier waarop wij onze dienstverlening en producten nog verder kunnen verbeteren. Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van AV/IT binnen een rol waarin jij alle ruimte krijgt om te pionieren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer over deze functie

Als Microsoft Systems Engineer zorg jij voor het plaatsen van een Mircrosoft collaboration omgeving bij de klant. Op het moment dat een oplossing is besteld en geassembleerd in de werkplaats in Breda, is het aan jou de taak om een controle uit te voeren. Is het product goed afgewerkt? Kloppen de Microsoft-instellingen? Kan ik de oplossing zo bij de klant installeren? Zo ja, dan kan de oplossing naar de klant worden getransporteerd. Van tevoren heb je al onderzoek gedaan naar de omgeving, het netwerkplan en hoe de collaboration integratie eruitziet van de klant. Daardoor kan jij zorgen voor een foutloze koppeling tussen de meeting rooms en de Microsoft collaboration omgeving van de klant.

Binnen jouw rol als Microsoft Systems Engineer werk je nauw samen met de afdelingen TC&D, Operations Implementatie en Operations Service & Support. Jij bent voor jouw collega’s de ideale sparringpartner, aangezien je precies weet wat er speelt bij de klant en op het gebied van Microsoft collaboration oplossingen. Ook zorg je ervoor dat alle werkzaamheden goed worden vastgelegd in SharePoint, zodat je altijd over de juiste informatie beschikt.

Bij Kinly hebben wij een uniek portfolio en werken wij altijd met de nieuwste AV/IT producten. De Microsoft producten zijn een start-up van een dienstverlening van Kinly. Jij mag meedenken over de uitrol van deze dienstverlening bij andere klanten en hoe wij dit vorm gaan geven.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Een fulltimebaan;
 • Een leaseauto waarmee je door heel Nederland reist;
 • 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
 • Goede pensioenregeling;
 • Mobiele telefoon met bedrijfsabonnement;
 • Laptop;
 • Een werkomgeving waar werknemers centraal staan en plezier voorop staat;
 • Zonder corona maatregelen, wordt er op vrijdagmiddag met regelmaat een borrel georganiseerd.

Wat breng je verder mee?

In deze functie kom je regelmatig bij klanten over de vloer en daarom zijn wij op zoek naar een Microsoft Systems Engineer die communicatief vaardig en representatief is. Daarnaast ben je analytisch en werk je nauwkeurig. Loop je tijdens jouw werkzaamheden tegen security firewalls aan? Geen probleem. Door jouw ervaring met securityproducten weet jij precies hoe je dit probleem voor klant oplost.

Daarnaast breng je mee:

 • Afgeronde ICT opleiding op mbo-niveau (niveau 4);
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie:
 • Kennis van Microsoft Teams, Microsoft Azure, Windows Server, xPL server, Microsoft Exchange, Windows 10 en Office 365;
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Meer over Kinly

Kinly bestaat uit een groep gedreven professionals die allemaal werken vanuit dezelfde overtuiging: dat er niks zo interessant is als het ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen op het gebied van samenwerken. Vanuit deze passie werken we bij Kinly niet alleen aan cloud en audiovisuele oplossingen, maar aan een totaalpakket van veilige, flexibele en vaak duurzame oplossingen, die het mogelijk maken om onze merkbelofte na te komen: Working together. Everywhere.

De ambitie om te groeien en te blijven innoveren, heeft ervoor gezorgd dat Kinly is uitgegroeid tot een betrouwbare partij voor meer dan 500 klanten in 120 landen. Veel nationale en internationale organisaties zoals PWC, Spotify en Securitas hebben we met onze diensten in staat gesteld om succesvol samen te werken.

Niet alleen de passie voor samenwerken is hetgeen dat onze 1200 ambitieuze professionals met elkaar verbindt. Bij Kinly delen we een aantal waarden die de rode draad vormen door de manier waarop we werken. Wij zijn betrouwbaar in alles wat we doen, gepassioneerd, ondersteunend, open en vriendelijk – zowel naar onze collega’s toe als naar de klant.

Is jouw interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Frank Elzinga, Corporate recruiter, via +31 6 387 611 51.

Date Posted

25 August 2021

Closing Date

1 November 2021