Medewerker Logistiek Verhuur

Breda (MK2), Benelux

Date Posted
10 May 2019

Closing Date
29 February 2020

Apply

Fulltime - Breda

Met ruim 200 gepassioneerde AV/IT-specialisten creëert Kinly dagelijks passende oplossingen op het gebied van communicatie en informatie. Working together. Everywhere. Join us!

FUNCTIE

Als Medewerker Logistiek Verhuur ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn van Kinly. Ten behoeve van de operationele processen zorg jij voor de juiste in- en uitgaande goederenstroom. Denk aan ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie. Je bent contactpersoon voor leveranciers, collega's en transportbedrijven. Je waarborgt de kwaliteit van jouw afdeling op het gebied van kennis, uitvoering, veiligheid en communicatie.

OPLEIDING EN ERVARING

  • MBO werk- en denkniveau
  • Kennis van AG&P ERP/CRM is een pré
  • Heftruckcertificaat is een pré
  • Kennis van / affiniteit met audiovisueel apparatuur is gewenst
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

JIJ

Je bent dienstbaar ingesteld. Door jouw technische en praktische inzicht ga jij resultaatgericht te werk. Stressbestendig zijn is voor jou vanzelfsprekend. Ook ben je flexibel inzetbaar, het komt namelijk nog wel eens voor dat je in avonden of weekenden beschikbaar moet zijn. Dankzij jouw enthousiasme ben jij een echte teamplayer met een hands-on mentaliteit.

WIJ

Naast een mooi salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij je ook een fijne, moderne werkomgeving. Samen met een hardwerkend en gezellig team werken we voor en met toonaangevende klanten en mooie merken. Jouw mening wordt zeer gewaardeerd en mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing zijn ruimschoots aanwezig.

SOLLICITEREN

Laat van je horen! Stuur je cv met foto en motivatiebrief naar recruitment.nl@kinly.com. Heb je vragen, neem dan contact op met Claudia Kraak, 088-6526565.

Apply for this vacancy