Inhouse AV/IT Technicus

Amsterdam (HQ), Benelux Breda, Benelux

Fulltime – locaties Midden Nederland

Met ruim 200 gepassioneerde AV/ICT-specialisten creëert Kinly dagelijks passende audiovisuele oplossingen op het gebied van communicatie en informatie. Wij onderscheiden ons door de unieke combinatie van producten en het optimaal integreren van de nieuwste technieken. Working together. Everywhere. Join us!

FUNCTIE

Als Inhouse AV/IT Technicus ben jij op locatie het eerste aanspreekpunt voor onze toonaangevende klanten. Je waarborgt onze kwaliteit door preventieve werkzaamheden uit te voeren op het gebied van service en onderhoud aan de nieuwste AV/IT apparatuur. Je stelt snel de juiste diagnose bij een storing en zorgt voor eventuele vervolgacties. Dit alles wordt nauwkeurig administratief door jou genoteerd en je informeert de afdeling over de voortgang van de werkzaamheden. Ook vervul jij een commerciële rol; je adviseert over het vervangen of uitbreiden van AV/IT apparatuur en je ondersteunt de klant bij zakelijke evenementen in samenwerking met onze afdeling Verhuur.

OPLEIDING EN ERVARING

· MBO+ AV/ICT

· Minimaal 3 jaar ervaring als Technicus

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

· Kunnen werken met Adobe Audition en/of Premiere is een pré

· In bezit van rijbewijs B

JIJ

Je bent klantgericht en representatief, het visitekaartje van Kinly dus. Je beschikt over goede communicatieve en commerciële eigenschappen en je hebt een open en vrolijke persoonlijkheid. Dankzij jouw pro-actieve houding en enthousiasme weet jij de sfeer er goed in te houden en lever jij samen met je collega’s een positieve bijdrage aan de klantbeleving.

WIJ

Naast een mooi salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook een fijne, moderne werkomgeving. Vergeet ook vooral niet om aan schuiven bij dé Vrijdagmiddagborrel om de week ontspannen af te sluiten! Samen met een hardwerkend en gezellig team werk je voor toonaangevende klanten en mooie merken. Jouw mening wordt zeer gewaardeerd en mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing zijn ruimschoots aanwezig.

SOLLICITEREN

Laat van je horen! Stuur je cv met foto en motivatiebrief naar recruitment.nl@kinly.com. Heb je vragen, neem dan contact op met Claudia Kraak, 088-6526565.

Date Posted

21 August 2019

Closing Date

4 October 2019

Apply for this vacancy