HR Officer

Breda , Benelux

Ben jij een zelfstandige, proactieve HR-professional? Ben jij oplossingsgericht en deins je niet terug voor een beetje hectiek? Lijkt het jou wat om in een technische omgeving te werken bij één van de beste AV/ICT-bedrijven? Wellicht ben jij dan de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn voor de functie van

HR Officer!

Kinly is een grote globale partner op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie. Onze missie is het bij elkaar brengen van mensen met als doel een betere en nauwere samenwerking en efficiëntere bedrijfsvoering.

De functie

Als HR Officer ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden op onze vestiging in Breda. De functie is divers en bevat taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot alle HR-instrumenten. Je draagt zorg voor een tijdige en correcte uitvoering van een gedegen HRM-beleid en de bijbehorende administratieve processen. Je draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van instroom, doorstroom, uitstroom, ziekteverzuim, arbeidsvoorwaarden, opleidingen en ontwikkeling van medewerkers.

Wie zoeken wij

· Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt een afgeronde opleiding in de richting van HRM;

· Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ben je recent afgestudeerd en heb je in je stages de door ons gevraagde ervaring opgedaan, dan zien wij jouw reactie ook graag tegemoet;

· Je bent 36-40 uur per week beschikbaar;

· Je hebt kennis van/ervaring met arbeidsrecht en sociale wetgeving;

· Je bent communicatief sterk;

· Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wie ben jij

Je bent dienstbaar, flexibel en je beschikt over een goed gevoel van tact en inlevingsvermogen. Je maakt onderdeel uit van het HR team bestaande uit 2 HR Managers, een Corporte Recruiter en een stagiair, welke verspreid zitten over onze kantoren in Breda en Amsterdam. Je leidinggevende is de HR Manager Benelux. Door het kleine team dien je zelfredzaam te zijn, en zaken zelfstandig op te pakken. Je hebt een positieve uitstraling en je bent nauwkeurig.

Wie zijn wij

Als organisatie bieden wij een fijne, moderne werkomgeving met uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. Iedere vrijdagmiddag is er een borrel, dus vergeet vooral niet om aan te schuiven om de week ontspannen af te sluiten! Samen met een hardwerkend, informeel, maar vooral gezellig team werk je voor toonaangevende klanten en mooie merken om trots op te zijn. Jouw mening wordt gewaardeerd!

Date Posted

19 September 2019

Closing Date

17 October 2019

Apply

Apply for this vacancy