Hoofd Financiële Administratie

Amsterdam, Benelux

Date Posted
28 May 2019

Closing Date
6 February 2020

Apply

40 uur – Amsterdam

Wil jij werken in een snel groeiende dynamische organisatie? Vind jij het leuk om te werken met cijfers en mensen? Wil jij werken voor een internationale en multiculturele organisatie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

FUNCTIE

Als Hoofd Administratie ben je verantwoordelijk voor de juiste, volledige en tijdige verwerking van de financiële administratie van Kinly Benelux. Je geeft operationele sturing aan jouw medewerkers op de afdeling en je hebt een coachende en controlerende rol. Je onderneemt proactief acties ter verbetering van de structuur en inrichting van de financiële processen. Je signaleert en beoordeelt potentiële risico’s voor de organisatie en stelt de Finance Director hiervan tijdig op de hoogte. Door geordend en procesmatig te werken weet je bij te dragen aan de klanttevredenheid en winstgevendheid.

Takenpakket:

· Voeren van juiste projectadministratie inclusief bewaken financiële voorgang projecten en maandafsluiting.

· Bewaken van het tijdig versturen van correcte (termijn) facturen naar klanten;

· Uitvoeren van correcties met betrekking tot maand- en jaarcijfers;

· Controleren van betaalbatches die zijn opgesteld door crediteurenbeheer;

· Afsluiten grootboekrekeningen ter voorbereiding op de maandafsluiting;

· Begeleiden en faciliteren van (interim) accountantscontrole;

· Coachen aan aansturen van het team.

OPLEIDING EN ERVARING

· MBO werk- en denkniveau

· Kennis van MS-Office en Exact Globe

· Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

JIJ

Dankzij jouw accuratesse en resultaatgerichtheid is kwaliteit gewaarborgd. Je bent hulpvaardig, stressbestendig en je hebt een proactieve instelling. Jouw enthousiasme werkt inspirerend en motiverend. Je bent zelfstandig, collegiaal, leergierig en communicatief sterk.

WIJ

Naast een mooi salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij je ook een fijne, moderne en informele werkomgeving. Samen met een hardwerkend en gezellig team werken we voor en met toonaangevende klanten en mooie merken. Jouw mening wordt zeer gewaardeerd en mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing zijn ruimschoots aanwezig.

SOLLICITEREN

Laat van je horen! Stuur je cv met foto en motivatiebrief naar recruitment.nl@kinly.com. Heb je vragen, neem dan contact op met Claudia Kraak, 088-6526565.

Apply for this vacancy