Head AV/IT Field Engineer

Breda, Benelux

We hebben al ruim 200 collega’s, maar we zoeken er nog meer. Steeds meer organisaties en bedrijven willen namelijk met onze audiovisuele - en cloud-oplossingen werken. En dus hebben we bij Kinly mensen nodig die vol enthousiasme, met lef en 100 procent inzet aan de slag gaan. Mensen als jij, als Head AV/IT Field Engineer.

Job pros and cons
+ Je krijgt een verantwoordelijke en uitdagende baan, en dat is precies waar jij naar op zoek bent. Wat jouw job dan zo uitdagend maakt? Je ondersteunt onze projectleiders én onze interne en externe AV-technici. Ook ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit binnen de divisie Realisatie als het gaat om kennisniveau, implementatie, veiligheid en communicatie.
+ Je begeleidt onze AV/IT Field Engineers bij het realiseren van grote installaties.
+ Je gaat ook praktisch aan de slag, namelijk met het installeren van complexe systemen, het instellen en installeren van 19-inch kasten, bedieningspanelen, projectoren, Lcd-schermen en het monteren van AV-installatieapparatuur.
+ Je zorgt voor optimale resultaten bij de implementatie van installatieprojecten, en daar krijg je een kick van.
- Je vindt je werk zó leuk dat je aan het eind van de dag liever niet naar huis gaat.

Jouw ervaring en skills

· Je hebt succesvol een MBO+ opleiding afgerond in AV/IT.
· Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring opgedaan, óók als leidinggevende.
· Je hebt een Microsoft MCSA en/of Cisco CCNA certificaat op zak.
· Je bent een enthousiaste teamplayer. Een goede band met collega’s én klanten vind je belangrijk.
· Je bent klantvriendelijk en hebt uitstekende communicatie- en sociale vaardigheden.
· Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Dit is Kinly
Hire on attitude and train on competence, dat is ons credo. In onze ambitieuze omgeving - mét een ongekend goede werksfeer - krijg jij genoeg doorgroeimogelijkheden om jouw tijd bij Kinly waardevol te maken. Ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, denk aan een goed salaris en voldoende vakantiedagen. En als we je een laatste tip mogen geven: vergeet niet om af en toe aan schuiven bij onze borrels of andere teamactiviteiten. Vinden wij (en jij hopelijk ook!) gezellig.

Wil je ons team komen versterken?
Stuur vandaag nog jouw cv (met foto) en motivatie naar recruitment.nl@kinly.com. Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert? Bel dan naar Claudia Kraak, (088) 652 65 65.

Date Posted

29 March 2019

Closing Date

12 March 2020

Apply for this vacancy