Field Support Engineer

Breda, Benelux

Kinly levert high end apparatuur op het gebied van audiovisuele- en videoconferencing systemen. Als Field Support Engineer ga je in de nieuwste Kinly bus op pad om storingen op te lossen en preventief onderhoud uit te voeren, zodat onze systemen optimaal blijven functioneren. Ben je op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is en waar je op verschillende bijzondere locaties in Nederland komt? Solliciteer dan naar de functie van Field Support Engineer!

Meer over deze functie

Als Field Support Engineer voer je zelfstandig reparaties en preventief onderhoud uit bij onze klanten. Van de afdeling Planning ontvang jij dagelijks een overzicht van alle storingsmeldingen. Vanuit huis vertrek jij in de nieuwste Kinly bus naar klanten door heel Nederland om de juiste diagnose vast te stellen van de niet functionerende av en/of vc-systemen. Lukt het niet om de storingen direct op locatie te verhelpen? Dan schakel je een collega in met de specialistische, technische kennis om de klant, al dan niet met een workaround, zo snel mogelijk te helpen. Je zorgt dat alle uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig administratief worden vastgelegd in ServiceNow, zoals het registeren van materiaalgebruik, urenregistratie, werkbonnen en onderhoudsverslagen. Wanneer je klaar bent op de locatie, zorg je er uiteraard voor dat je de werkplek schoon en veilig achterlaat.

Je hebt dagelijks telefonisch of via WhatsApp contact met je Teamlead en andere collega’s van de afdeling Service & Support, om jullie kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Overigens volg je ook regelmatig trainingen of cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken.

Wij verwachten flexibiliteit, omdat je één keer in de 5 á 6 weken buiten de reguliere kantooruren en in het weekend een storingsdienst en weekenddienst hebt.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris;
  • Een fulltimebaan;
  • 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
  • Goede pensioenregeling;
  • Een professionele Kinly werkbus waarmee je door heel Nederland reist;
  • Mobiele telefoon met bedrijfsabonnement;
  • Een laptop;
  • Onregelmatigheidstoeslagen;
  • Een werkomgeving waar werknemers centraal staan en plezier voorop staat;
  • Zonder corona maatregelen, wordt er op vrijdagmiddag met regelmaat een borrel georganiseerd. Ben je in de buurt van een kantoor? Kom dan zeker langs!

Wat breng je verder mee?

Als Field Support Engineer ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je mbo werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Field Support Engineer of in een soortgelijke rol. Daarnaast beschik je over de juiste vakkennis op het gebied van elektronica, video- en audioapparatuur. Deze hou je op peil door het lezen van technische vakbladen of interessante blogs op vakgerelateerde websites.

We werken alleen maar met gecertificeerde engineers, zodat we de klant zo goed mogelijk kunnen bedienen. Daarom ben je in het bezit van CCNA, MSCA, MSCE of VCA-VOL.

Ons klantenbestand bestaat vooral uit internationale organisaties, daarom is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift, vereist.

Meer over Kinly

Kinly bestaat uit een groep gedreven professionals die allemaal werken vanuit dezelfde overtuiging: dat er niks zo interessant is als het ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen op het gebied van samenwerken. Vanuit deze passie werken we bij Kinly niet alleen aan cloud en audiovisuele oplossingen, maar aan een totaalpakket van veilige, flexibele en vaak duurzame oplossingen, die het mogelijk maken om onze merkbelofte na te komen: Working together. Everywhere.

De ambitie om te groeien en te blijven innoveren, heeft ervoor gezorgd dat Kinly is uitgegroeid tot een betrouwbare partij voor meer dan 500 klanten in 120 landen. Veel nationale en internationale organisaties zoals PWC, Spotify en Securitas hebben we met onze diensten in staat gesteld om succesvol samen te werken.

Niet alleen de passie voor samenwerken is hetgeen dat onze 600 ambitieuze professionals met elkaar verbindt. Bij Kinly delen we een aantal waarden die de rode draad vormen door de manier waarop we werken. Wij zijn betrouwbaar in alles wat we doen, gepassioneerd, ondersteunend, open en vriendelijk – zowel naar onze collega’s toe als naar de klant.

Is jouw interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Lilian Latul, Corporate recruiter, via 06-42610621.

Date Posted

27 August 2020

Closing Date

31 December 2020