Chauffeur / Facilitair Assistent

Breda, Benelux

Chauffeur / fFacilitair Assistent - 24 tot 32 uur - BREDA

Steeds meer organisaties en bedrijven willen met onze audiovisuele - en cloud-oplossingen werken. En dus hebben we bij Kinly mensen nodig die ervoor zorgen dat die oplossingen optimaal geïnstalleerd zijn. Mensen als jij!

Als Chauffeur rijdt je vanaf kantoor Breda door het land om op locatie goederen af te geven en op te halen die onze Engineers nodig hebben voor de vaste en tijdelijke installaties. Daarnaast hebben wij jouw handigheid nodig op het kantoor in Breda. Daar voer je allerlei facilitaire taken uit voor het onderhoud van het pand.

Je uren en dagen zijn flexibel. Zo kan het voor komen dat je in de avond of in het weekend op pad gaat.

Het is belangrijk dat je in deze functie over goede communicatieve vaardigheden bezit en dat je er verzorgd uit ziet. Je bent fysiek fit genoeg om ook de wat zwaardere goederen in en uit te laden en vergeet vooral niet jouw enthousiasme elke dag weer te laten zien. Bovendien is het een eis dat je in het bezit van rijbewijs C met code 95.

Dit is Kinly

Hire on attitude and train on competence, dat is ons credo. Wij bieden je een ambitieuze omgeving, een ongekend goede werksfeer en genoeg doorgroeimogelijkheden om jouw tijd bij Kinly waardevol te maken. Ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, denk aan een goed salaris en voldoende vakantiedagen. En vergeet niet om af en toe aan schuiven bij onze borrels of andere teamactiviteiten.

Wil je ons team komen versterken?

Stuur vandaag nog jouw cv (met foto) en motivatie. Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert? Bel dan naar Claudia Kraak, (088) 652 65 65.


Date Posted

2 July 2020

Closing Date

31 October 2020

Apply