AV/IT Technicus Verhuur

Breda, Benelux

AV/IT Technicus Verhuur

Fulltime - Breda

Met ruim 200 gepassioneerde AV/ICT-specialisten creëert Kinly dagelijks passende oplossingen op het gebied van communicatie en informatie. Wij onderscheiden ons door de unieke combinatie van producten en het optimaal integreren van de nieuwste technieken. Working Together. Everywhere. Join us!

FUNCTIE

Als AV/IT Technicus realiseer je uiteenlopende verhuurprojecten. Dit zijn diverse zakelijke in- en outdoor evenementen en tijdelijke projecten door het hele land. Je werkzaamheden bestaan uit voorbereiding, transport, op- en afbouw en bediening van audiovisuele installaties. Ook zorg je voor de administratieve afwikkeling zoals het registreren van verbruikt materiaal, uren, pakbonnen en het volgen van protocollen. Je waarborgt samen met jouw collega's de coördinatie en kwaliteit van het project.

OPLEIDING EN ERVARING

  • MBO werk- en denkniveau Techniek / IT
  • Minimaal 1 jaar soortgelijke werkervaring
  • Ervaring met en kennis van hoogwaardig AV/IT-apparatuur
  • In het bezit van rijbewijs B

JIJ

Door jouw kennis van AV/ICT-apparatuur voel jij je snel thuis binnen het Kinly Team. Je bent het visitekaartje en je weet naast het verlenen van de juiste service tevens op een klantvriendelijke manier met onze relaties om te gaan. Je hebt dan ook uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Ook ben je bereid onregelmatige diensten te draaien.

WIJ

Naast een mooi salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook een fijne, moderne werkomgeving. Samen met een hardwerkend en gezellig team werk je voor toonaangevende klanten, evenementen en mooie merken. Jouw mening wordt zeer gewaardeerd en mogelijkheden voor ontwikkeling zijn ruimschoots aanwezig.

SOLLICITEREN

Laat van je horen! Stuur je cv met foto en motivatiebrief naar recruitment.nl@kinly.com. Heb je vragen, neem dan contact op met Claudia Kraak, 085-6526565.

Date Posted

3 September 2019

Closing Date

12 March 2020

Apply for this vacancy